Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je direct weten wat France-Compagnie voor je kan betekenen? Het aanvragen van een offerte bij ons is gratis, gemakkelijk en zo geregeld. Zo weet je direct waar je aan toe bent zónder verplichtingen.

Aan de slag

Strategisch advies

France-Compagnie kan je bedrijf voorzien van passend strategisch advies bij de realisatie van jouw groei-ambitie richting het buitenland:

Welke aanpassingen zal je moeten doorvoeren op het gebied van communicatie en webmarketing? Is het aanvragen van een kickstartvoucher voor jouw bedrijf een goede optie? Welke internationalisatieroute past bij je bedrijf en ben je klaar voor het managen van een intercultureel team? Bij deze en meer vraagstukken kan France-Compagnie je helpen.

Bekijk ons Consultingpakket
zakelijke meeting

Merkopbouw & marketing

Bij het veroveren van een nieuwe, onbekende markt zal je merk opnieuw naam moeten maken. Onze marketeers helpen bezoekersverkeer richting je website te genereren, naamsbekendheid op te bouwen, je merk te verstevigen en daarnaast bestaande marketingstrategieën op de behoefte van je nieuwe markt aan te passen.

France-compagnie is in het hele proces resultaatgericht en heeft als ultiem doel het optimaliseren van omzet. We houden de wensen van de klant voor ogen en gaan voor persoonlijk contact.

Bekijk ons Marketingpakket
Merkopbouw & marketing

Franse je ne sais quoi

In Frankrijk wordt veel waarde gehecht aan l’origine française. Hoewel de Franse klant erg openstaat voor internationale webshops, wil men zich er voorafgaand aan een eventuele aankoop van verzekeren dat de website betrouwbaar is.

France-compagnie zorgt ervoor dat je website en je bedrijf aan de Franse juridische regelgeving én de verwachtingen van de klant voldoet. Wij regelen daarnaast de vertalingen, het aanvragen van een Frans BTW, de BTW-aangifte, een postadres en webdomein.

Bekijk ons Frankrijkpakket
Laptop

Samen zetten we de stap naar de Franse markt

Strategisch of marketing-advies, bemiddeling met juridisch adviseurs of Franstalige werknemers, en interessante blogs over de laatste ontwikkelingen op de zakelijke Franse markt – bij France-Compagnie kun je voor alles terecht.

Aan de slag