smalle-banner-cab-3.jpg

Consulting en advies

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wanneer u zich terdege voorbereid op uw Franse avontuur, is de kans groter op succes. Wij kunnen u o.a. advies geven over het afzetgebied, marketingtips en trics, de regelgeving in Frankrijk en de taal en cultuur. Zo kunnen we u helpen met uw eerste stappen op de Franse markt. 

Franse uitstraling

Fransen blijven Fransen en zijn door de bank genomen erg chauvinistisch. Veel Fransen zullen dus niet zomaar zaken doen met een Nederlands bedrijf of een product bestellen van een buitenlandse webshop. Betrouwbaarheid en een Franse uitstraling is dan ook van groot belang als u besluit om u te begeven op de Franse markt. Het is dan ook in uw voordeel wanneer u investeert in een juiste uitstraling van uw website, service en inrichting van uw bedrijf.

Juridisch

Wanneer u met uw bedrijf de Franse markt wilt betreden, zal er naast een goed vertaalde website ook een juridisch sterke website moeten komen. Binnen ons netwerk hebben wij specialisten die de Franse wet- en regelgeving goed kennen en die ervoor kunnen zorgen dat u zich kunt concentreren op het ondernemen.

Voor meer informatie: Juridisch advies

Marketing

Frankrijk is met ongeveer 66 miljoen inwoners een van de grootste afzetmarkten van Europa. Het is dus van groot belang om samen te werken met een gespecialiseerde partij als u van plan bent de Franse markt te veroveren. Sinds de oprichting is France-Compagnie uitgegroeid tot dé Franse marketingspecialist. U profiteert van onze jarenlange ervaring en netwerk van Franse professionals op de Franse markt. Wij weten welke verschillende groeifasen succesvolle bedrijven in Frankrijk moeten doorlopen.

Voor meer informatie: Marketing advies

Handelsagenten

Wil je jouw bedrijf op de Franse markt lanceren? Ben je op zoek naar een Franse handelsagent die de lokale markt goed kent en een schakel kan vormen tussen jouw bedrijf en de Franse klanten? Neem dan contact op met ons! France-Compagnie kan je helpen om de juiste zakenpartner in Frankrijk te vinden. 

Voor meer informatie: Een handelsagent vinden

Training en workshops op locatie

France-Compagnie verzorgt ook trainingen en workshops op locatie. Dit kan bij uw bedrijf zijn, maar ook op een externe locatie. In het verleden hebben we bijvoorbeeld verkooptrainingen, strategische sessies en workshops en coachingsgesprekken gedaan op het gebied van interculturele communicatie voor verschillende bedrijven en individuele klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons en we zorgen voor een offerte op maat.  

Kickstartvoucher

Bent u een internationaal actieve mkb’er en zijn uw internationale activiteiten geraakt door de corona crisis? U staat er niet alleen voor. Met een online Kickstartvoucher krijgt u korting op de inhuur van een zelfgekozen externe adviseur. 

Voor meer informatie: Kickstartvoucher

Vrijblijvend contact opnemen

Interesse? Neem contact met ons op.

Contact opnemen