smalle-banner-cab-6.jpg

E-Commerce

Door de kracht van internet gaan veel bedrijven al snel de grens over en is Frankrijk een interessante afzet markt. France-Compagnie kan u helpen om op het gebied van e-commerce de juiste keuzes te maken. Door onze ervaringen weten we inmiddels welke stappen we moeten zetten om uw product, dienst of bedrijf succesvol in Frankrijk te lanceren.

Website optimalisatie

Een website is uw visitekaartje op het internet. Wij zorgen ervoor dat de website volgens de allernieuwste technieken zal worden gebouwd, in één keer goed verschijnt op diverse apparaten én maken de website precies zoals u dat wilt. Daarnaast leveren we de website af met een makkelijk te beheren systeem zodat u de website grotendeels zelf kunt bijhouden. Verder kunnen wij ook webhosting en SEO voor u regelen.

Website Vertalen

Ons advies is om juist de vertaling van de teksten op de website (of op uw product) de hoogste prioriteit te geven en deze vertaling te laten uitvoeren of te laten checken door native Franse sprekers. U kunt bij France-Traduction (onderdeel van France-Compagnie) terecht voor het vertalen, controleren en redigeren van uw teksten in het Frans.

Inrichten webshop

De Franse e-commerce markt is vanwege de nabijheid en omvang erg interessant voor uw internationale groeistrategie. Wij helpen u vanaf dag één om de webwinkel en campagnes in Frankrijk te optimaliseren. U kunt profiteren van het netwerk van professionals die we hiervoor hebben. Uw nieuwe webshop moet goed vindbaar zijn, juridisch op orde en goed afgestemd zijn op de Franse markt. U bereikt bij ons het beste resultaat doordat verschillende specialisten met elkaar samenwerken. 

Daarnaast is het van belang om een Frans postadres en telefoonnummer, en een Franstalige klantenservice te hebben. Verder moet u ook rekening houden met andere betaalmethoden. IDEAL, bijvoorbeeld, is in Frankrijk niet bekend. Ook hier kunnen we u mee helpen. 

Voor meer informatie: Je webshop beginnen in Frankrijk

Franse zoekmachines

Ook in Frankrijk is Google verreweg het belangrijkste kanaal om uw doelgroep te bereiken. De zoekmachine heeft een marktaandeel van ongeveer 95% in Frankrijk. Om er voor te zorgen dat uw bedrijf goed vindbaar is zullen we u ondersteunen met zoekmachine-marketingprofessionals. Wij kunnen u helpen door het identificeren van de belangrijkste zoekwoorden voor uw bedrijf, het aanleveren van content en advertenties, en een optimale aanvulling van Google AdWords campagnes en zoekmachine optimalisatie.

 

Vrijblijvend contact opnemen

Interesse? Neem contact met ons op.

Contact opnemen