smalle-banner-cab-3.jpg

Belangrijke links

Er is op internet veel informatie te vinden over werken in Frankrijk. We hebben geprobeerd een overzicht te maken van relevante sites die goede informatie geven over dit onderwerp. Het overzicht is niet volledig. Vind je dat jouw website hierbij moet staan? Stuur ons dan even een mail met tekst en uitleg.

 

  • France-Personnel is een onderdeel van France-Compagnie en de perfecte schakel tussen vraag en aanbod. We werken intensief samen met Team4Animation, een bedrijf dat  per jaar op zoek is naar zo’n 200 medewerkers op de camping (animatie en receptie) maar hebben daarnaast ook veel eigen vacature aanbod.

  • Team4Animation is een werving en selectie site voor jongeren die graag op een camping in Frankrijk willen werken. Per jaar zoeken zij zo'n 180 jongeren die het leuk vinden om te werken in de animatie. Denk hierbij aan de miniclub, het organiseren van sporttoernooien en het verzorgen van kleine avond animatie. Je volgt een trainingsweekend en wordt daarna geplaatst op één van de participerende campings. Team4Animation en France-Personnel werken intensief samen.

  • Dexport is al jaren de specialist op het gebied van toetreden tot de Duitse markt. Ze hebben jarenlange ervaring, waar u als ondernemer van profiteert als u de Duitse markt wil betreden.

  • Nederlanders.fr is een community voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk. Er worden veel berichten geplaatst die verschillen van het aanbieden van een Thalys ticket die over is tot en met vragen over belastingzaken. Er is een zeer levendige groep mensen betrokken bij deze site.

  • Op de website van de Nederlandse ambassade in Parijs staat veel officiële informatie over Frankrijk en zaken die overheidsgerelateerd zijn. Er is veel informatie te vinden en er staan veel links die je weer verder kunnen helpen.

  • Op de website van de Franse ambassade in Den Haag staat veel officiële informatie over Frankrijk en zaken die overheidsgerelateerd zijn. Er is veel informatie te vinden en er staan veel links die je weer verder kunnen helpen.

  • CFCI is de Franse kamer van koophandel (chambre de commerce) in Amsterdam. ook hier vind je veel informatie en nieuws over relevante onderwerpen met betrekking tot werken in Frankrijk. 

  • BonjourFrankrijk.nl is de Franse kamer van koophandel (chambre de commerce) in Amsterdam. ook hier vind je veel informatie en nieuws over relevante onderwerpen met betrekking tot werken in Frankrijk. 

  • Raad&Daad is voor Nederlanders en Vlamingen die ondersteuning zoeken bij praktische problemen in Frankrijk! Een groot team van vrijwilligers staat klaar om u belangeloos en geheel privé te ondersteunen bij uw problemen.
 

Vrijblijvend contact opnemen

Interesse? Neem contact met ons op.

Contact opnemen