smalle-banner-cab-3.jpg

Onze klanten

Hoewel we nog een jong en startend bedrijf zijn, zijn we erg trots op de bedrijven waar we voor en mee mogen werken. France-Compagnie werkt met verschillende bedrijven en merken die zich (willen) begeven op de Franse markt.

Hieronder vind u enkele van onze opdrachtgevers en klanten waar we mee of voor hebben gewerkt:

 

Voor de Vereniging van leraren in Levende talen is France-Compagnie mediapartner tijdens het twee jaarlijkse congres voor Franse leraren in Noordwijkerhout. 

 

 

 

Wijss is een erkend opleidingsinstituut met al meer dan 10 jaar ervaring in het opleiden van jongeren en volwassen in Nederland en België. France-Compagnie werkt samen door mensen die op zoek zijn naar een talencursus Frans in Nederland door te sturen. 

 

JB Inflatable is dé springkussenfabrikant van Europa. Ooit begonnen als klein bedrijf, maar in een aantal jaar enorm gegroeid. Daardoor waren ze specifiek op zoek naar het goed opzetten van de customer care afdeling. France-Compagnie heeft geholpen d.m.v. werving en selectie van een geschikte Franstalige medewerker. 

 

DD Company (Django music & publishing) is een muziekproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van dansmuziek voor kinderen en de verkoop van CD's en DVD's aan parken en campings in Nederland, en inmiddels ook in Frankrijk. France-Compagnie heeft DD Company geholpen met een marktonderzoek.

 

Team4Animation is marktleider op het gebied van animatieprogramma's en teams op Franse en Italiaanse campings en vakantieparken. Hiervoor werven, selecteren en trainer ze Nederlandse jongeren om tijdens de zomer als animator te werken. France-Compagnie heeft Team4Animation geholpen bij het opzetten van een goede online marketing strategie.

 

 Andiamo Reizen is bekend van de websites www.campingsitalia.nl en www.campingsfrance.nl. Voor de Italiaanse website moest er voor .fr pagina's een goede vertaling komen. France-Compagnie heeft dit verzorgd.

 

 

Rijnstreek Accountants en Belastingadviseurs is een groeiend accountantskantoor in Bodegraven. Vanwege een groeiende klantenkring met internationale ambities heeft France-Compagnie het bedrijf ondersteund voor de verkenning van de Franse markt. 

 

 

Institut Cesar Langues is een kleinschalige en persoonlijke talenschool gevestigd in het centrum van Montpellier. Om meer Nederlanders naar de talenschool te trekken heeft Ienke Keijzer, de eigenaresse van de school France-Compagnie gevraagd voor ondersteuning in de online marketing voor de Nederlandse markt.   

 

 Afbeeldingsresultaat voor pumbo.nl logo

 

Pumbo is een van de eerste self publishing platforms in Nederland. Duizenden auteurs, professionals, bedrijven en instellingen hebben inmiddels via Pumbo zelf hun boek uitgegeven of laten drukken. Pumbo is nu een toonaangevende speler op de Nederlandse boekenmarkt. Creatief, klantgericht en altijd vernieuwend; dat is Pumbo. France-Compagnie ondersteunt Pumbo in het uitbreiden van Pumbo.nl naar Frankrijk (o.a. vertaling en juridisch advies). 

 

 

Camping and Co is dé referentiewebsite voor de verkoop van campingverblijven op het internet. De website heeft een Europees aanbod van meer dan 1000 campings in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal enzovoorts. Zij hebben de meest uiteenlopende accomodaties: stacaravans, chalets, kampeerplekken, boomhutten, woonwagens en meer! France-Compagnie ondersteunde Camping and Co in hun zoektocht naar Nederlands/Franstalig personeel.

   

Vrijblijvend contact opnemen

Interesse? Neem contact met ons op.

Contact opnemen