smalle-banner-cab-3.jpg

Partners

France-Compagnie werkt samen met meerdere partners om de beste producten en diensten te kunnen leveren. Hieronder vindt u een overzicht van onze partners.

 

CFCI (of CCI France Pays-Bas) is de Franse kamer van koophandel in Nederland, een private stichting met ruim 200 bedrijfsleden uit verschillende sectoren. Het doel is het bevorderen van de handel tussen Frankrijk en Nederland en het versterken van de zakenrelaties tussen Fransen en Nederlanders in Nederland. 

 

 

Atout France is het Franse Bureau voor Toerisme in Amsterdam. Het zorgt voor de promotie van Frankrijk als toeristische bestemming. Atout France houdt een grondig en actueel overzicht en analyse van de internationale toeristische markt bij.

 

 

 

Verkeersbureaus.info is een snel groeiend platform met reis inspiratie en informatie over bestemmingen. Op de website vind je het laatste reisnieuws en reisblogs van meer dan 100 contributors. France-Compagnie is aangesloten bij Verkeersbureaus voor nieuws en reisinspiratie voor de Franse markt.

 

 

Van 't leven producties is het bedrijf van Charley van 't Leven, een specialist op het gebied van webdesign, websitebouw, hosting en grafisch ontwerp. 

 

 

 

 

 

 

Het advocatenkantoor Mohr Avocat richt zich zowel op de zakelijke alsmede de particuliere markt in Frankrijk. Het kantoor heeft een gevarieerde klantenkring, die juridisch advies nodig hebben met betrekking tot het Franse recht en/of vraagstukken betreffende internationaal privaatrecht. Mohr Avocat ondersteunt France-Compagnie in het opstellen van een juridisch advies.

DIVAGO Consulting is specialist in zakendoen in/met Frankrijk. Oprichter Dick van Gogh heeft zelf ruim 20 jaar in het buitenland gewerkt en biedt o.a. advies op maat, trainingen & workshops en vertalingen aan. France-Compagnie werkt samen met DIVAGO bij hulpvragen omtrent de Franse zakelijke markt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvend contact opnemen

Interesse? Neem contact met ons op.

Contact opnemen