Goed in schrijven? Bekend met alle ins-and-outs van sociale media? En ben je voor je studie op zoek naar een stage? Wie weet is deze stage in Content & Affiliate Marketing iets voor jou!

Wie is France-Compagnie?

France-Compagnie is een advies- en bemiddelingsbureau dat Nederlandse ondernemers en bedrijven helpt de eerste stappen naar de Franse markt te zetten. Zo helpen we op het gebied van strategie, maar ook bijvoorbeeld bij het opstellen van een marketingplan om de nieuwe doelgroep op de juiste manier te kunnen benaderen. Als moederbedrijf van France-Personnel houden we ons daarnaast bezig met de bemiddeling tussen Franssprekende werknemers en Franse vacatures in zowel Nederland als Frankrijk.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij France-Compagnie en France-Personnel zal je je bezig houden met het plaatsen en optimaliseren van onze online content en blogs. Daarnaast heb je contact met bloggers, beheer je de social media kanalen en het aanbod dat op de websites wordt getoond. Kennis van SEO en SEA is dus belangrijk! Bij France-Compagnie krijg je veel verantwoordelijkheid en stellen we een pro-actieve, zelfstandige houding zeer op prijs.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste hbo of universiteit student die een studie volgt in de richting van marketing en communicatie. We verwachten van onze stagiaires dat ze serieus en betrouwbaar zijn en een proactieve houding hebben. Graag zien we iemand die goed zelfstandig kan werken. De periode staat nooit vast, want is veelal afhankelijk van wanneer jij wilt beginnen, hoe lang je erover wilt doen en wat eventuele eisen zijn vanuit je opleiding.

Wat bieden we?

Als jong, kleinschalig bedrijf bieden we een leuke sfeer en goede begeleiding, steun en feedback. En vooral belangrijk: je krijgt de vrije hand in het uitwerken van jouw ideeën. Zo leer je aan de hand van nieuwe ervaringen welke strategieën werken en waar nog verbetering zit. Stagevergoeding in overleg.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op voor vragen of een eerste kennismakingsgesprek.