De Franse markt veroveren?

Ga je starten in Frankrijk? Dan beschik je binnenkort over een nieuwe afzetmarkt met veel potentie. Frankrijk heeft namelijk een hoog welvaartsniveau en progressieve ideeën op het gebied van industrie en technologie. Kortom: volop kansen voor slimme ondernemers!

Als een van de grootste en meest innovatieve economieën ter wereld, wordt Frankrijk nog altijd gezien als een van de grootmachten. En wist je dat Frankrijk achter Duitsland de grootste exporteur van West-Europa is?

Lees meer over e-commerce in Frankrijk
strategische meeting
Laptop op tafel

De Franse markt is in verschillende sectoren toonaangevend actief. Naast de toeristische sector draait Frankrijk vooral op de chemische industrie, de spoor-, lucht- en ruimtevaart, de automobielsector en niet te vergeten de health & life sciences en de cosmetische & mode sector. Het is daarnaast de grootste landbouwproducent van Europa en bovendien marktleider in de wijnproductie. Zo biedt Frankrijk elke ondernemer interessante groeimogelijkheden.

Lees meer over starten in Frankrijk

Interessant? Zeker!

 

Maar uitbreiden naar Frankrijk brengt ook uitdagingen met zich mee. Gelukkig sta je er niet alleen voor: France-Compagnie is expert in de Franse identiteit en cultuur en biedt een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak bij de begeleiding van jouw internationalisatietraject.

Lees meer over onze diensten

Fransemarkt.nl

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de Franse markt?

Bekijk onze blog! Gevoed door een gedeelde passie voor Frankrijk schrijft onze community van ondernemers en Frankrijk-experts wekelijks over het laatste zakelijke nieuws, ondernemerschap, en de Franse taal en cultuur.

Neem een kijkje