Regel je Franse BTW-aanvraag en aangifte

Breid je je diensten en handel uit naar de Franse markt? Dan krijg je te maken met de Franse BTW-tarieven. Maar wanneer heb je als Nederlands ondernemer nou precies een Frans BTW-nummer nodig? En hoe kun je deze aanvragen?

France-Compagnie neemt de BTW-registratie van je over

France-Compagnie regelt voor jouw bedrijf je aanvraag van een Frans BTW-nummer en kan daarnaast tijdig de aangifte verzorgen. Zo weet je zeker dat het goed zit.

Kies voor ons Consultancy-pakket:

  • Persoonlijk contact

  • Praktisch advies en professionele begeleiding

  • Direct en meetbaar resultaat

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

Wanneer een Frans BTW?

Je hebt een Frans BTW nummer nodig wanneer bijvoorbeeld je lange afstandsverkopen de € 35.000,- overschrijden of je (met de Franse BTW belaste) in Frankrijk gekochte goederen in Frankrijk doorverkoopt. Maar ook wanneer je geïmporteerde goederen van buiten de EU doorverkoopt in Frankrijkgebruik maakt van Amazon FBA of je voorraad heb opgeslagen bij een andere partij in Frankrijk.

De experts van France-Compagnie kunnen voor je nagaan of je belastingplichtig bent voor de betaalde BTW in Frankrijk. Daarnaast regelen we je registratie én je BTW-aangift. Wanneer van toepassing vragen we ook de betaalde Franse BTW of voorbelasting terug. Dit alles wordt tijdig en met zorg geregeld – dan weet je zeker dat het goed zit. Neem contact op.