Regel je Franse contact- en bankgegevens

Ga je zelf de stap naar de Franse markt zetten, of denk je er nog over? Er komt veel bij kijken: je propositie en marketingstrategieën moeten worden aangepast aan de behoeften en verwachtingen van de Franse klant, je website moet vertaald worden en de juridische basis moet op orde zijn. Wel zo handig als je de praktische zaken zoals het opzetten van een Frans bankaccount en het regelen van Franse contactgegevens uit handen kunt geven.

Fransevlag

France-Compagnie zorgt voor de praktische zaken

Tijdens de overstap van je bedrijf naar de Franse markt is het wel zo handig dat je de praktische taken uit handen kunt geven. Wij hebben de nodige Franse bank- en contactgegevens zo voor je geregeld.

Kies voor ons Consultancy-pakket:

  • Persoonlijk contact

  • Praktisch advies en professionele begeleiding

  • Direct en meetbaar resultaat

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

Blijf bereikbaar voor je Franse cliënt

De Franse consument hecht sterk waarde aan l’origine française. Hoewel ze graag zakendoen met Europese webshops, zul je het als buitenlands bedrijf toch geregeld verliezen van je Franse tegenstander. Het hebben van Franse bank- en contactgegevens werkt daarom ontzettend mee in het uitstralen van die ‘Franse slag’ die zo op prijs wordt gesteld. Het is één van de meer praktische zaken die ‘gewoon even geregeld moeten zijn’ wanneer je wil uitbreiden naar de Franse markt. Toch kan de aanvraag – met alle Franse administratieve rompslomp van dien – best wat tijd kosten. Daarom helpen onze Frankrijk-experts je graag. Neem vooral eens contact op!