Kickstartvoucher: iets voor jou?

Ben je een internationaal actieve mkb’er en zijn je internationale activiteiten geraakt door de corona crisis? Je staat er niet alleen voor. Met de Kickstartvoucher van het RVO krijg je 80% korting op de inhuur van een zelfgekozen externe adviseur, tot een maximum van € 2.500 exclusief BTW.

Samen met France-Compagnie ga je aan de slag om de gevolgen van de corona crisis voor jouw bedrijf in het buitenland te beperken. Zo kun je ervoor kiezen je leveranciersketen te verleggen naar Frankrijk of een online marketingplan te laten opstellen om je marktpositie te herstellen en verbeteren. Ook op strategisch vlak denken wij graag met je mee: we doen onderzoek naar je (digitale) verdienmodel, bekijken je groeimogelijkheden, propositie en pitch en bieden waar nodig advies.

Met de hulp van France-Compagnie verover jij de Franse markt

Met France-Compagnie ben je verzekerd van succes wanneer je de eerste stappen zet op de Franse markt. We kijken welke strategie bij je past en zorgen ervoor dat jouw bedrijf snel resultaat boekt.

Kies voor ons Consultancypakket:

  • Persoonlijk contact

  • Praktisch advies en professionele begeleiding

  • Direct en meetbaar resultaat

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

Voor welke activiteiten kun je de voucher inzetten?

De Kickstartvoucher geeft je korting op professioneel advies van France-Compagnie. Wij kijken met je mee naar de mogelijkheden om de gevolgen van de huidige crisis op uw bedrijfsprestatie in het buitenland te beperken. Is er omzet weggevallen in Nederland? Dan kan juist het veroveren van een nieuwe markt veel potentie bieden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende stappen:

  • Herpositioneringplan en analyse van je kansen op de Franse markt

  • Uitgebreid concurrentie- en marktonderzoek, specifiek voor de Franse markt

  • Opstellen van een sales- en (online) marketingplan

  • Aanpassen van uw website teksten conform de Franse regelgeving en de verwachtingen van uw Franse doelgroep

Vraag de Kickstartvoucher aan

Stap 1: Lees de voorwaarden en kijk of je bedrijf in aanmerking komt.

Stap 2: Zoek een externe adviseur die bij je vraagstuk past. Met France-Compagnie kun je vrijblijvend contact opnemen – dan bekijken we samen of wij de juiste match met je wensen zijn.

Stap 3: Vraag de externe adviseur een offerte op te stellen met specificaties van de diensten die door hem/haar uitgevoerd zullen worden en wat de bijbehorende kosten zijn. Na ontvangst van de offerte moet de kickstartvoucher binnen 1 maand aangevraagd worden.

Stap 4: Vraag een Kickstartvoucher aan via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). U ontvangt binnen 13 weken het antwoord. Let op! Voor de aanvraag vanuit Nederland heb je de aanvraag eHerkenning niveau 1 nodig. Aanvragen vanuit het Caribisch deel van het Koninkrijk heb je geen eHerkenning nodig. Kijk voor meer informatie op de website van de RVO.

Stap 5: Ga aan de slag met uw adviseur!

Stap 6: Wanneer de dienstverlening is afgerond, draag je de Kickstartvoucher digitaal over aan je adviseur. Hoe? Log in in bij mijn.rvo.nl en ga naar de optie ‘Beheren’. Daar log je vervolgens in met je eHerkenning 1. Kies bij de optie “Overdragen’ voor ‘Voucheroverdracht’.

De aanvragen worden behandeld in de volgorde van binnenkomst. Binnen 13 weken na ontvangst krijg je bericht. Bij een positief bericht krijg je de online voucher direct toegestuurd. Deze is 6 maanden geldig en moet binnen deze periode gebruikt worden.