Amazon: ook in Frankrijk de grootste verkoopsite

Als internationaal platform is Amazon inmiddels ook in Frankrijk dé website voor het online verkopen van je product. Echter, met het uitgebreide aanbod op de Marktplaats van de grootste e-commerce in Frankrijk is het noodzakelijk dat je je productfocus en marketing op orde hebt. Hoe je dat doet? Je leest het hier.

Laptop data

Verkoop via Amazon met de hulp van France-Compagnie

France-Compagnie helpt je een account op te zetten dat je in heel Europa kunt gebruiken. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw product op de juiste manier gepromoot wordt en je klanten je weten te vinden.

Kies voor ons Marketingpakket:

  • Persoonlijk contact

  • Praktisch advies en professionele begeleiding

  • Direct en meetbaar resultaat

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

Waarom verkopen via Amazon?

Onder de Franse consument is Amazon enorm geliefd. Verkoop je je producten via de Marktplaats op Amazon, dan profiteer je niet alleen van het enorme bereik dat het platform biedt, maar ook van een goed geregelde klantenservice en een geautomatiseerd levering-proces.

  • 22% van de online aankopen in Frankrijk gebeurt via Amazon

  • 45% van de Franse inwoners kopen via Amazon

  • 52% van de aankopen via Amazon worden gedaan via de Marktplaats

Bereik je klanten via de grootste e-commerce van Frankrijk

Amazon biedt een enorm, uiteenlopend aanbod. Om succes te hebben op Amazon is het cruciaal dat je de juiste marketingstrategie en productfocus kiest en je vindbaarheid op orde hebt. Onze experts weten precies hoe je het adverteren op Amazon (SEA) optimaliseert en combineert met hoge scores in de zoekresultaten (SEO). We helpen je de teksten te schrijven die daarnaast aantrekkelijk zijn voor de klant en zorgen zo voor het verhogen van de aankoopcijfers.

Amazon stelt een aantal eisen wanneer het gaat om het aanbieden van je producten. Zo moet je klantevaluatie op orde zijn en werken ze met een commissie die afhankelijk is van de productgroep. Alle ins & outs van het verkopen via de Marktplaats op Amazon spreken we graag eens met je door. Neem vooral contact op!