Carrière2022-10-07T10:08:03+00:00
Richard Otten
Richard Otten
Roxanne van Deursen
Roxanne van Deursen

Ons team versterken?

Je bent welkom!

Binnen France-Compagnie werken we met een team van zelfstandige professionals die per project ingezet kunnen worden. Zo bieden we samen een allround-service voor alles over de Franse markt.

Binnen ons netwerk hebben we kennis van zaken: we zijn thuis in het bouwen én vertalen van websites, passen daarbij de juiste culturele nuances toe dankzij een ruime of zelfs native ervaring met de Franse cultuur, weten welke marketing campagnes in Frankrijk werken en zorgen voor een goed werkende propositie en een Franstalige klantenservice.

We houden van een zelfstandige, inspirerende werkcultuur. Maar bovenal zoeken we diversiteit: ieder van ons heeft zijn eigen achtergrond, kennisgebied en specialisme. Wat we gemeen hebben?

De passie voor Frankrijk en het persoonlijk willen begeleiden van ondernemers en bedrijven bij het realiseren van hun internationale ambities. Ons team en een deel van onze experts is tevens blogger op fransemarkt.nl – een veelzijdige blogsite over de Franse markt. Zelf ook schrijven over een onderwerp dat bij je past? Wordt blogger!

Vacatures

Stage Content & Affiliate Marketing | 6 maanden

Ben jij expert op het gebied van social media, het schrijven van content volgens SEO criteria én ben je op zoek naar een stage? Dan zoeken wij jou!

Afstudeerstage | Parttime (vanaf Feb 2022) | Woerden

Ben je bijna klaar met je studie en zoek je een afstudeerstage? France-Compagnie is op zoek naar een gedreven en enthousiaste student die een frisse blik kan werpen op het recruitment-proces, de online marketing, of bijvoorbeeld klantenwerving.

Ga naar de bovenkant